SURF PrePaid

Izuzetno popularna usluga koja vam omogućava apsolutnu kontrolu troškova zove se SURF PrePaid i podrazumijeva upravo ono kako se i zove - unaprijed zakupljeno vrijeme za pristup internetu. Usluga je izuzetno jednostavna - kupite SURF PrePaid bon (spisak prodajnih mjesta možete naći ovdje), zagrebete zaštitnu foliju kako bi ste pronašli pristupne podatke, upišete username i password u svoju dial-up konekciju i sve je spremno za surfanje. SURF PrePaid bon dostupan je u apoenima od 10, 20 i 50 sati.

Za sve detalje kontaktirajte nas na telefon 033 941 000 ili na e-mail office@europronet.ba

Kako koristiti SURF PraPaid internet bon?

Pažljivo izgrebite zaštitni sloj na SURF PrePrePaid bonu. Ispod zaštitnog sloja nalaze se pristupni podaci - username i password koje upisujete pri konektovanju na internet koju ste predhodno kreirali. Detaljne informacije o kreiranju dial-up konekcije za operativne sisteme Windows XP i Windows 2000 možete naći na stranici www.europronet.ba/info/uputstva/. europroNET-ov pristupni broj je 081 20 10 11.

Pregled potrošnje

Pregled potrošnje možete izvršiti na stranici https://secure.europronet.ba/kc/potrosnja_prepaid/, jednostavnim upisom pristupnih podataka sa SURF PrePaid bona. Ukoliko želite primati automatsku obavijest o stanju vaseg kredita, upišite e-mail adresu u formular na stranici pregleda potrošnje. Svim korisnicima europroNET-ovog prepaid internet pristupa omogućeno je otvaranje jedne e-mail adrese oblika ime.prezime@epn.ba, telefonski na broj 033 941 000 ili na e-mail office@europronet.ba (uz dostavljanje pristupnih podataka sa prepaid bona).

Pristupni broj
081201011